Η εταιρεία μας

Η δραστηριότητα μας ξεκινάει το 1989 και από το 2008 εδρεύουμε στο Κρανίδι της Αργολίδας, όπου υπάρχει μόνιμη έκθεση και αποθήκες με καινούρια και μεταχειρισμένα μηχανήματα και ανοξείδωτες κατασκευές. Επίσης διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, αλλά και εξειδικευμένο συνεργείο. Αντικείμενο της η τροφοδοσία και ο εξοπλισμός των ξενοδοχείων, των μονάδων μαζικής εστίασης και τα super markets αφού διαθέτουμε περισσότερους από 7.000 κωδικούς διαθέσιμους. Η κάλυψη μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Ελλάδας, εκτός από την συνήθη πελατεία μας εντός της Πελοποννήσου και των νήσων του Αργοσαρωνικού.

Η μεγάλη εμπειρία αλλά και η αγάπη μας για τον εξοπλισμό μας έφερε σε θέση να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση που έχει ανάγκη από επαγγελματικά μηχανήματα και αναλώσιμα. Η κάλυψη μιας μονάδας μαζικής εστίασης είναι ολοκληρωτική αφού πλέον διαθέτουμε τόσο τμήμα συμβουλευτικής όσο και διαχείρισης επιχειρήσεων δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επαγγελματία να έχει έναν μόνο προμηθευτή.

Παρέχουμε την δυνατότητα της υπεύθυνης ανάληψης έργου για την δημιουργία οποιουδήποτε επαγγελματικού χώρου «με το κλειδί στο χέρι» ( turn key solutions ) άμεσα, με πολύ μικρό χρόνο παράδοσης και αποδεδειγμένα με το πιο οικονομικό τιμολόγιο σε όλη την αγορά και μάλιστα με μια επιπλέον παροχή: τη δωρεάν εκπαίδευση του προσωπικού στα μηχανήματα που θα τοποθετηθούν.

Σε όλα αυτά πλέον έρχεται να προστεθεί και να ολοκληρώσει τις υπηρεσίες μας το ανανεωμένο smart e-shop που δημιουργήσαμε έτσι ώστε να είναι προσιτό σε όλους, γιατί πιστεύουμε ότι με την έξυπνη δομή και την εύκολη χρήση του θα εξυπηρετήσει πολύ προσφέροντας τόσο εύκολες πληροφορίες όσο και αμεσότητα για να μας δώσει την δυνατότητα να είμαστε περισσότερο και πιο ποιοτικά δίπλα σας σε ότι και όταν εσείς θα μας χρειαστείτε, γιατί απλά ….εμείς έχουμε τη λύση.